Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppanit

Ohjaamo logo

Ohjaamo Helsinki on 15–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille tarkoitettu neuvontapiste, josta saa tietoa ja neuvontaa esim. työ- ja opiskelupaikan etsimisessä. Ohjaamossa järjestetään lisäksi monen laista ryhmätoimintaa, jonka avulla pyritään tuomaan nuori lähemmäksi harraste-, työ- ja koulutus mahdollisuuksia.

Helsinki NMKY logo

Y-Care: Y-Talk on yksi Helsingin NMKY:n osallisuuden palvelukokonaisuus. Kokonaisuus vahvistaa hyvinvointia, toiminnallista osallisuutta ja yhteisöön kuulumisen tunnetta. Y-Care nuoriso-, liikunta- ja hyvinvointialojen työpajan kautta alle 29-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus tutustua ja saada kokemusta kyseisiltä aloilta. Työpaja tukee nuorta kokonaisvaltaisesti.

TUTU logo

Turvapaikanhakijoiden tuki ry (Tutu) on yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota monimuotoista tukea turvapaikanhakijoina Suomeen tulleille. Tulijoiden nopea ja hyvä kotoutuminen on kaikkien etu. Parhaiten se tapahtuu vuorovaikutuksessa yhteiskunnan, yhteisöjen ja ihmisten kanssa. Tutun vapaaehtoiset järjestävät yhteisiä retkiä, kielikerhoja, ruokailtoja ja taideprojekteja

Artova logo

Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys ry Artova on pääkaupunkiseudun aktiivisin kaupunginosayhdistys ja alueen asukkaiden sekä alueesta kiinnostuneiden yhteisö, joka toteuttaa kaupunkikehittämistä, järjestää taide- ja kulttuuritapahtumia ja pilotoi uudenlaisia toimintamalleja ja käytäntöjä.

Integrify logo

Integrify kouluttaa lahjakkaista ja motivoituneista maahanmuuttajista koodareita ja yhdistää heidät työelämään. Integrify järjestää intensiiviopetusta, jossa kuuden kuukauden aikana opitaan tarvittavat taidot junior developeriksi työllistymiseen.

DocPoint logo

DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n tavoitteena on vahvistaa, syventää ja monipuolistaa dokumenttielokuvan asemaa ja sen tuntemusta Suomessa. DocPointin järjestämiä tapahtumia ovat DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali, DOKKINO – Lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma, Doc Lounge Helsinki -klubitapahtuma sekä DocPoint IMPACT dokumenttielokuvan vaikuttavuustuottamisen tapahtumakokonaisuus.